Avoimet työpaikat

Työtehtävä Haku päättyy Lisätietoja ja hakulomake
Palvelukeskuksen ohjaaja (2 kpl) 27.3.2018 klo 23:59     Hae paikkaa täältä

Haetaan palvelukeskuksen ohjaajia (2 kpl) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Ohjaajan tehtävään vaaditaan lähihoitajan tutkinto (mielenterveys- ja päihdetyön tai vastaavan osaamisala). Kokemus kuntouttavasta mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi.

Ohjaajan tehtävänä on vastata yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa palvelukeskuksen asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävien toimintojen järjestämisestä ja kuntoutusprosessien kehittämisestä. Odotamme myös, että ohjaajana pystyt itsenäisesti laatimaan yhdessä asukkaan kanssa tavoitteellisen kuntoutussuunnitelman sekä viikko-ohjelman ja osaat arvioida yhdessä asukkaan ja hänen verkostonsa kanssa kuntoutumisen edistymistä. Arvostamme myös kykyä toimia työyhteisössä työryhmä- ja palvelukeskusrajat ylittäen.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan yllä olevan linkin kautta, jossa lisätietoa tehtävästä. Hakuaika 13.3. - 27.3.2018.


Säätiössä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia

Mikäli olet kiinnostunut keikkatyöstä tai haet pidempää määräaikaista työtä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiimme on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Sosiaali-/terveydenhuollon opiskelijoilla on oltava 2/3 opinnoista suoritettuna sisältäen lääkehoidon kokonaisuuden. Pidemmissä määräaikaisissa sijaisuuksissa pyrimme pääsääntöisesti käyttämään ammattitaitoisia ja mielenterveys- ja päihdetyötä tehneitä työntekijöitä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ- ja työharjoittelukokemus katsotaan eduksi.

Täytä alla oleva sähköinen hakemus Sympa HR -järjestelmässä.

Sijaisuudenhakulomake

Oma aktiivisuus on tärkeää

Kaikki säätiön sijaisiksi tulevat ja pätevyysvaatimukset täyttävät hakijat haastatellaan ja siirretään säätiön sisäiseen sijaisrekisteriin. Mikäli olet sijaisrekisterissä, pidäthän käytettävyystietosi ajan tasalla.

Sijaisuuksista lisätietoa antaa henkilöstöpäällikkö Anu Toikka, 040 180 1523. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)phsps.fi.

Hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti.

Uusi sosiaalihuollon ammattihenkilölaki tuli voimaan 1.3.2017. Sen mukaan sosiaalihuollon laillistettujen sekä nimikesuojattujen ammattihenkilöiden on rekisteröidyttävä sosiaalihuollon ammattirekisteriin 31.12.2017 mennessä. Tämä tarkoittaa sitä, että 1.1.2018 mennessä meillä työskentelevän lähihoitajan, sosionomin tai geronomin on oltava rekisteröitynä Suosikki-rekisterissä.

Haku sivustolta

Kirjaudu Intraan

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö sr


Toimistomme sijaitsee osoitteessa Vesijärvenkatu 11 C, 5. krs, 15140 Lahti. Toimisto on avoinna maanantaista  perjantaihin kello 09.00 - 15.00.


Postiosoitteemme on Vesijärvenkatu 11 C, 15140 Lahti

info(at)phsps.fi


Y-tunnus 1466522-2