Nuorten tuettu asuminen

Mäntsäläntien tuetun asumisen yksikkö on tarkoitettu lahtelaisille 18 - 35-vuotiaille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta kyetäkseen asumaan itsenäisesti, mutta eivät tarvitse palveluasumista. Kuntoutuja asuu vuokra-asunnossa ja tekee asumisestaan vuokrasopimuksen Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrisen säätiön kanssa. Asuntoa haetaan kotikunnan tai Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän psykososiaalisten palvelujen kautta.

Toiminnalla tuetaan nuorten kuntoutumista ja oman elämän mahdollisimman itsenäistä haltuunottoa sekä vahvistetaan osallisuutta omaan toimintaympäristöön. Tuetussa asumisessa kartoitetaan asukkaan mahdollisuudet opiskeluun ja työhön, tehdään em. asioihin liittyvä suunnitelma ja tuetaan asukasta suunnitelman toteutumisessa. Asumisen tavoitteena on valmentaa ja tukea asukasta itsenäiseen asumiseen siirtymisessä.

Nuorten tuetusta asumisesta vastaa palvelujohtaja Sami Metsäranta, p. 040 534 7125, sami.metsaranta(at)phsps.fi.

Haku sivustolta

Kirjaudu Intraan

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö sr


Toimistomme sijaitsee osoitteessa Vesijärvenkatu 11 C, 5. krs, 15140 Lahti. Toimisto on avoinna maanantaista  perjantaihin kello 09.00 - 15.00.


Postiosoitteemme on Vesijärvenkatu 11 C, 15140 Lahti

info(at)phsps.fi


Y-tunnus 1466522-2